Norbygata 13, 0187 Oslo

Vår Blog

Siste Blogger

Her finner du både aktuell informasjon og gode historier fra hverdagen i våre barnehager.

12 august 2021

Endelig er hverdagen tilbake!

Endelig er hverdagen tilbake og vi har kunnet ønske velkommen til nytt barnehageår.

21 juni 2021

Barnekunstutstilling

Hvert år markeres barnehagens bursdag med en barnekunstutstilling. Der får barna vise frem hva de har laget i løpet av året og vi får vist frem prosjekter vi har holdt på med. Dette er vanligvis et stort arrangement med foreldre, søsken, besteforeldre, venner og annen familie. Vi pleier å ha kaker og andre godsaker og førskolebarna er galleriguider og forteller om utstillingene. På grunn av pandemien får vi ikke gjennomført dette i år. Men vi vil likevel få vist frem barnekunsten og lage en fin markering for barna i barnehagen. På fredag var det småbarnsavdelingene som hadde kunstutstilling ute. Foreldrene fikk nyte kunsten ved henting og levering ute. Barna fikk servert vafler og herlig frisk frukt. Alt i alt en fin markering.

11 juni 2021

Natur

Det finnes mye man kan lage ut av ting man finner i naturen. I dag har barna limt på sommerfugler av papp, og satt sitt eget preg på det med ulike blomsterarter i mange forskjellige farger. I denne aktiviteten har barna fått bedre kjennskap til fagområdet natur, miljø og teknologi. Vi snakket om navnet på de ulike type blomstene, og hvilke farger de hadde. Det var også insekter på noen av blomstene. De satt lenge og konsentrert med denne aktiviteten, og vi hadde det så koselig.

26 mai 2021

Rusken 2021

Torsdag 6 .mai hadde hele barnehagen gjennomført Rusken aksjon. Små og store har kostet, spylt, raket og ryddet utelekeplassen. Utrolig bra innsats og alle er med å gjøre det fint rundt oss. Gamlebyens slagord: Plukk opp, Sorter, resirkuler 🌎🌟🌎🌟🌎🌟 Så nå sommeren komme :)

26 mai 2021

Fotballcup 2021

Endelig var dagen for fotballcup. Det var mange spente og ivrige barn var samlet for lek og moro med ball. Alle som hadde lyst, fikk lov å spille og resten stod på sidelinja og heiet. God innsats på begge steder. Det var en flott dag for små og store :)

26 mai 2021

Lille Grønland barnehage markerte Id al -fitr

I går markerte vi Id al -fitr «fastebrytingens fest» i barnehagen, Det er en religiøs fest som feires av muslimer ved avslutningen av fastemåneden ramadan. Id al-fitr er den ene av de to årlige høytidene som feires av hele det islamske fellesskapet. (snl.no) Dagen var fylt med samling, dans, lek og moro og selvsagt noe godt å spise. Eid Mubarak!

Søk barnehageplass

Hvordan du søker om barnehageplass, hvordan du søker om å bytte, og hvilke regler gjelder for når du kan forvente å få plass? På Oslo kommune sine nettsider finner du den informasjonen du trenger.

Søk plass i: